Altijd herinneren video poker regels tijdens het afspelen van video poker online

 

Afspelen van video poker is vergelijkbaar met het afspelen van 5 kaart getekend, dus als u weet, kunt u min of meer af te spelen. Het doel van het spel is een van de winnende combinaties van poker handen. Combinaties van winnende handen en het tijd schema voor de uitbetalings beide vindt direct op de video poker machines.

Afspelen van Video Poker:

Step1: Deposito munten in de machine te plaatsen van uw inzet. Vestigen uw kaarten de weddenschap moet worden geplaatst eerst en kan niet worden gewijzigd nadat het spel wordt gestart.

Stap 2: Nadat u uw inzet plaatsen moet u drukken op de knop ‘Draw/Deal’ op de video poker machine. Dit zal leiden tot 5 kaarten worden getrokken, is dit uw eerste poker hand.

Stap 3: De volgende stap is om te bepalen als u wijzigingen wilt behouden, een van de kaarten die worden weer op het scherm van de eerste tekenen gegeven. Als u dit doet, kunt u alleen push de “non-actief/annuleren” onder de card(s) knop of druk op rechtstreeks op de card(s) die u wilt behouden. Moet u van gedachten verandert en besluit dat u niet meer wilt bij houden van een eerder gehouden kaart push “non-actief/annuleren” wordt een ander tijd stip en de betaling geannuleerd.

Stap 4: Als u kaarten hebben gehouden, moet u ervoor zorgen dat er bevestigings op het scherm dat u de card(s) die u houden (het woord wilde ‘houd’ wordt weer gegeven op de kaart of de onderstaande knop die moet worden gewezen) hebben gevoerd.

Stap 5: Push de knop ‘Draw/Deal’ een tweede keer voor nieuwe kaarten voor die worden niet aangehouden.

Stap 6: Als u een winnende hand hebt de machine loont en is klaar voor een nieuw spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *