Antiguaans Wettelijk Advies Kritiek van D van de Betrokkenheid van J in Wto Geval

 

Antigua’ s het wettelijke advies tijdens zijn online het gokken geschil met de Verenigde Staten bij de Wereldhandelsorganisatie is scherp kritiek van Amerikaanse motivatie en Ministerie van de betrokkenheid van de Rechtvaardigheid deze week geweest.

Het teken Mendel van in Texas-Gebaseerde rechtskundig adviseurs Mendel-Blumenfeld vertelde iGaming Zaken dat de verouderde indrukken van online het gokken door wat in het Ministerie van de V.S. van Rechtvaardigheid (DoJ) achter de houding zijn van Amerika, toevoegend dat een standpunt dat door DoJ wordt ingenomen aan de Wereldhandelsorganisatie schadelijk is geweest (WTO).

„Wat ik definitief heb besloten is dat dit geval bijna 100 percenten over DoJ,“ bovengenoemde Mendel is. „Één of meerdere leden DoJ zijn aanwezig op bijna elke vergadering geweest die wij met de Verenigde Staten in de loop van de afgelopen vier jaar hebben gehouden, bij bijna elke WTO zitting – hun voetafdruk is in dit geval groot.“

Mendel openbaarde dat één vertegenwoordiger DoJ in het bijzonder nog spreekt alsof hij in een slechte film van de jaren ’50gangster met bendeleden is die de wereld beslissen en politici kopen. ” Dit kan oneven klinken maar ik denk dat deze kwestie, het verre gokken, van onlinecasino.com.nl soorten door een soort gedateerde oude menigte in DoJ is gekaapt die nog in de tijd van Bugsy Malone en rokerige backrooms bij het gokken door menigte in werking werd gesteld, de“ bovengenoemde advocaat worden verloren.

Het het gokken van Internet geval met WTO was beschadigend aan het voortdurende succes van de organisatie geweest maar dat, met de Europese Unie die (de EU) geïmpliceerdd, zal de Verenigde Staten hebben uiteindelijk geen keus dan zijn hand te vouwen wordt.

” Terwijl de Antigua gaan moeten hard werken en creatief zijn om manieren te vinden effectief om tegen de Verenigde Staten wraak te nemen, de EU won’ t heeft om het even welk probleem bij allen, ‘ bovengenoemde Mendel. De „Verenigde Staten zien letterlijk multi-miljarden van handelsvergelding van onder ogen de EU in alle soorten handel volledig niet verwant aan het gokken. Plotseling, bijvoorbeeld, gaan de Amerikaanse exporteurs van autodelen, elektrische gitaren of katoenen sweaters aan de EU uit de markt worden gesloten of worden geprijst.

„Elk van die sectoren bevinden zich om minstens streng door de Verenigde Staten in dit geval worden geofferd of worden gecompromitteerd. Allen zo de Samsung Smartphone  Verenigde Staten kunnen zijn binnenlandse gokkende industrie beschermen of misschien, nog slechter, om wat tevreden te stellen gedateerd weinig kiesdistrict in DoJ. Eenvoudig boggles mind.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *